Best Copy

O nama

S radom smo počeli kao obrt 2001. godine, a od 2003. godine poslujemo kao tvrtka u privatnom vlasništvu. Danas poslujemo s preko 4000 klijenata, od korporacija do malih obrta. Bitno nam je građenje dugotrajnih poslovnih odnosa, stoga pažljivo organiziramo rad u svim djelatnostima koje obavljamo nastojeći klijentima pružiti brzu i kvalitetnu uslugu te ponuditi kvalitetne proizvode, informacije i podršku. Ulažemo u razvoj, konkurentnost, stručnost, informiranje i u kvalitetne uređaje za rad.

Pravi cilj nam je nagraditi sebe i vas ugodnom poslovnom suradnjom.

Otkrijte što možemo učiniti za vas i priuštite si lijepu suradnju s nama!
Kontaktirajte nas za detaljne informacije o našim brojnim uslugama, prodaji, najmu i servisu. Nalazimo se u Zagrebu, Horvaćanska cesta 31, a sve informacije možete dobiti pozivom na brojeve telefona ili putem e-maila.

USLUGE

Vršimo usluge fotokopiranja, printanja, plotanja nacrta i plakata, skeniranja, formatiranja nacrta na A4 format, uvezivanja, plastificiranja (jednostrano i obostrano) te izrade posjetnica, letaka, naljepnica, plakata i plotanja na platno.

Klijentima s kojima potpišemo godišnji ugovor o kopiranju ili printanju/plotanju, pružamo uslugu preuzimanja originala i dostave gotovih materijala te ugovaramo rabate na količinu.

PRODAJA PRODUKCIJSKIH I UREDSKIH UREĐAJA – DEVELOP I CANON

Distributeri smo, za Republiku Hrvatsku, DEVELOP produkcijskih i uredskih digitalnih uređaja te u svijetu najpoznatijeg proizvođača digitalnih uređaja – CANON. Ukoliko ste zainteresirani za kupnju novog uredskog uređaja, temeljem vašeg upita i uvida u specifične potrebe u poslovanju vašeg ureda, šaljemo vam ponudu i tehničke specifikacije za određeni uređaj.

PRODAJA I NAJAM RABLJENIH UREĐAJA – CANON

Uvozimo, prodajemo i iznajmljujemo rabljene CANON multifunkcijske fotokopirne uređaje. Svi rabljni uređaji u našoj ponudi generalno su reparirani i za svaki dajemo garanciju. Većina uređaja sadrži više funkcija, primjerice kopiranje, skeniranje, printanje, završnu obradu dokumentacije (razvrstavanje i klamanje), faksiranje.

Rabljene višenamjenske uređaje nudimo po zaista povoljnim cijenama.

Uvjerite se sami!

PRODAJA ORIGINALNIH I ZAMJENSKIH TONERA I REZERVNIH DJELOVA

Distributer smo KATUN Performance proizvoda – kvalitetnih zamjenskih tonera i rezervnih dijelova za digitalne uređaje svih vodećih proizvođača profesionalne i uredske tehnologije.

Za mnoge modele uredskih uređaja nudimo povoljne tvornički proizvedene i testirane zamjenske tonere KATUN Performance od, u svijetu najvećeg proizvođača, KATUN OEM (Original Equipment Manufacturer). Kod nas možete provjeriti postoji li kvalitetan zamjenski toner za model vašeg uređaja i kolika mu je cijena.

ODRŽAVANJE I SERVIS

Nudimo usluge održavanja i servisiranja svih uređaja iz naše ponude te osiguravamo originalne i kvalitetne zamjenske rezervne dijelove i sav potrošni materijal.

Nakon kupnje novog uređaja pružamo mogućnost ugovaranja godišnjeg održavanja i servisne podrške. Uslugu održavanja i servisnu podršku nudimo i za sve rabljene uređaja i uređaje koje dajemo u najam.

BestCopy, 2018. Sva prava pridržana