BestCopy - Gdje dobiti jeftine printane letke?
Horvaćanska 31, Zagreb | +385 01 301 3360 | bestcopy@bestcopy.hr

BestCopy

Gdje dobiti jeftine printane letke?

Bez obzira za što Vam trebaju – kao oglas za nadolazeću predstavu, koncert, ili za oglašavanje evenata, ili čak za obavijest za izgubljenog ljubimca, letci su još uvijek velik i učinkovit marketinški alat.

Kada se pojavi potreba za ispisom nekoliko desetaka ili stotina letaka, nađemo se u problemu jer većina kopiraona naplaćuje velike svote za ispis, a tiskare vam zatvaraju vrata jer im je neisplativo pokretati “mašineriju” za male količine.

Umjesto da plaćate velike iznose za tiskanje više materijala nego Vam je potrebno ili plaćate ekstra za klasičan print, najbolje mjesto za jeftino printanje letaka je BestCopy.

Budući da printamo na novim, modernim profesionalnim Konica Minolta uređajima, možemo ostvariti kvalitete ispisa približne offset tisku uz prihvatljive cijene.

Pošaljite nam pripremu za letak koji imate na bestcopy@bestcopy.hr i naši djelatnici će Vam napraviti izračun.

Kad odlučite da želite tiskati letke jeftinije, htjet ćete odabrati tvrtku za ispis s dobrom reputacijom za uslugu i kvalitetu. Ne samo da ćete biti zadovoljni cijenom, već ćete i zavoljeti uslugu!

Bez obzira na veličinu letka koju tražite, pronaći ćete ga u BestCopyu.

Kontaktirajte Bestcopy već danas i saznajte kako printati jeftinije! Pošaljite nam e-mail ili nas nazovite na 01/3013 360 .

Sve objave
BestCopyt, 2024. Sva prava pridržana

RADI KORIŠTENJA GODIŠNJIH ODMORA  
OD 15.07.2024 DO 25.08.2024.

RADNO VRIJEME JE:
PON – PET od 08:00 – 16:00 h
SUB od 08:00 – 13:00 h
NED – ne radimo